AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu İmam Hatip Lisesi

Değerlerimle Büyüyorum eTwinning Projemiz

Çocukluk çağından başlayarak son dönemlerde suç oranlarında ciddi artışlar gözlenmektedir.Çocuklarımız neden bu olumsuz davranışları gösteriyor dediğimizde verdiğimiz cevaplar en büyük eksikliğin değerler eğitiminin yeterince verilmemiş olduğunu bize söylüyor.Değerler eğitimini iyi alan çocuklar toplum gözünde değerli yetişkinler olurlar.

Amacımız öğrencilerimizin doğuştan getirdikleri olumlu yönlerini geliştirmek, değerler eğitimi ile sorumluluk sahibi hoşgörülü,saygılı,ailemize,ülkemize faydalı bireyler yetiştirmektir.

2019-2020 yılında okul öncesi öğrencilerimizin katıldığı ve başarılı çalışmaları ile Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilen eTwinning Değerlerimle Büyüyorum projemiz hakkında daha fazla bilgi almak için TWINSPACE sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

25-05-2021

Yayın: 25.05.2021 - Güncelleme: 25.05.2021 14:47 - Görüntülenme: 210