AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu İmam Hatip Lisesi

Travel and Learn Projemizde Nisan'da Polonya'daydık

Ortaokul öğrencilerimizi digital gezginlere dönüştüren eTwinning projemiz ' Travel and Learn' bu ay bizleri Polonya'ya götürdü.

Geçen ay projemizde ülkemizi ziyaret edip, okulumuzda zengin mutfağını tanıtmıştı.

Bu ay yapılan anket sonucu Polonya'yı ziyaret edip, bize de Polonya'nın ilginç geleneklerini tanıtmak düştü.

Polonya'nın birbirinden ilginç geleneklerini öğrencilerimizle araştırıp, araştırma sonuçlarımızı  'Story Jumper' sitesini de kullanarak harika bir e-kitaba dönüştürdük.

03-05-2021

Polonya geleneklerini anlattığımız İngilizce e-kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

Bütün ekipler Polonya tanıtım e-kitaplarını ve bilgi yarışması için sorularını hazırladıktan sonra, çok keyifli bir öğretmen-öğrenci çevrimiçi toplantısında proje arkadaşlarımızla biraraya gelerek bilgilerimizi paylaştık.

03-05-2021

Yayın: 03.05.2021 - Güncelleme: 03.05.2021 00:29 - Görüntülenme: 312