AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu İmam Hatip Lisesi

Travel and Learn Projemizde Son Durağımız Portekiz

Bizleri sanal gezginlere dönüştüren eTwinning Travel and Learn projemizde son durağımız Portekiz'di.

Projemizde bu ay okulumuz Portekiz'in ünlü insanları konusunu seçti ve Portekiz'in çeşitli ünlü sporcularını, sanatçılarını,kaşiflerini ve yazarlarını araştırarak PREZI sunumuyla tanıtmaya çalıştı.

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sunumu buradan görüntüleyebilirsiniz.

24-05-2021

Proje ortaklarımızda birbirinden keyifli sunumlar hazırlayarak Twinspace alanında sundular. Bizlerde Blooket bilgi yarışması için sorularımızı hazırlayıp, ay sonunda yapılacak toplantı için hazırlanmaya başladık. Bu arada öğrencilerimizin üstün gayretleri proje kurucuları tarafından katılım sertifikası ile ödüllendirildi.

24-05-2021

Ay sonunda son öğretmen-öğrenci toplantısı için de biraraya geldik ve Portekizli öğretmenimiz Maria Jacinto  Sintra Ulusal Sarayı sanal turunda bizlere rehberlik yaptı. Portekiz hakkındaki bilgi yarışmasında da keyifli anlar yaşadıktan sonra, ortaklarımıza iyi  dileklerimizi sunup vedalaştık.

Yayın: 24.05.2021 - Güncelleme: 24.05.2021 14:02 - Görüntülenme: 304